Vastagbőr: Ujhelyi mosdatja a kispesti korrupt szocikat

Kapaszkodjatok meg: a hazaárulástól dagadó mellű brüsszelita MSZP-ököl szerint a kispesti kokós-korrupciós sztori: valótlan K.R.E.Á.L.M.Á.N.Y. Hogy nem szakad rá a mennyezet!

Kispest és az egész ország képébe röhög a Brüsszelbe exportált vörös róka.

Mocskos módon mentegeti a korrupciós és kokós botránytól bűzlő kispesti szoci galerit a Brüsszelbe exportált vörös elvtársuk, Ujhelyi István. A dagadó mellel országa és nemzete ellen szónokló, szavazgató Szeviép-szagú és rókavigyorú szögedi legényt nem zavarják a hétről hétre nyilvánosságra kerülő újabb és újabb hang- és videófelvételek, melyek főszereplője az ő kutyájuk kölyke: Lackner Csaba kispesti önkormányzati képviselő. „Csabi”, aki „kólának” tűnő fehér porral szórakozva a kerületi korrupciós ügyekről, közpénzek ellopásáról, gazdasági visszaélésekről, túlszámlázásokról ad kimerítő tájékoztatást az érdeklőknek.

Többek közt azt állítja nagy mellénnyel:

aki önkormányzati képviselőként nem tud megszerezni év 100 millió forintot, az hülye. Pontosabban tán: Újhülye.

És ő már csak tudja, ők már csak tudják.

„Én úgy érzékeltem az előző hetekben-hónapokban, mint hogyha az egész Kispest-ügy inkább lenne kreálmány, mint amennyire valós”

vastagbőrű Ujhelyi elvtárs erre ezt röfögte a Hír TV-nek akkor, amikor Burány Sándor és Tordai Bence után szabadon már KariGeri is felismerte Lacknert a megdöbbentő felvételeken. És amikor már az MSZP is kizárta(!) Lacknert, amivel kvázi elismerte érintettségét, bűnösségét. Menteni próbálva a menthetőt, vagyis a menthetetlent

avagy a vakok közt a félszemű az áldozati bárány...

Se hall, se lát PirosPisti viszont nem jön zavarba néhány nappal azután, hogy megint friss anyagot hozott a média: ezen Lackner arról ad elő, hogy milyen ügyek elintézéshez kell jó mélyen zsebbe nyúlnia egy vállalkozónak – a felvételen többször is szóba kerül az építéshatósági és városfejlesztési iroda vezetője, és egy konkrét telekügyletet is kitárgyalnak ködös Kispestünk kétes dicsőségére.

A zűrös, maffiaszerű ügyben amúgy a rendőrség és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal is nyomoz. Lackner vihogva maradt kispesti képviselő, sőt, még bizottsági alelnökséggel is megkínálta haverja-cinkosa, Mr. Feddhetetlen, Gajda Péter MSZP-s polgármester „úr”, akit a korrupciós botrány főszereplője barátjának nevezett, és akire nézve számos terhelő állítást tett az eddig megismert szösszeneteken.

Mert hát összenő, de még inkább összeragad, ami összetartozik: Kispesttől Brüsszelig, Brüsszeltől Kispestig.

1
https://kispest.blogstar.hu/./pages/kispest/contents/blog/86291/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-11-20 18:01:15
Szögezzük le gyorsan, hogy ez az "újhülye", - a szőregi rendes, tisztességes, dolgos emberek szégyene - eddig is komplett ökör volt, és az is maradt. Menthetetlen, mint az összes többi, aberrált kommunista nyikhaj !!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?